top of page

Cabane de Lou

Ontdek ons sfeervol gerenoveerd vakantiehuis voor 4 tot 6 personen in het pittoreske Brossac, Frankrijk. Cabane de Lou heeft 2 slaapkamers met 3 dubbele bedden, 1 badkamer met apart toilet en een ruime leefruimte met open keuken. We werkten steeds met duurzame, lichte en natuurlijke materialen waardoor je onmiddellijk in de vakantiesfeer komt. Rond het huis is er een grote privé tuin met pétanque veld, parkeerplaats en een ruim zonneterras.  Centraal gelegen op het domein bevindt zich een groot gemeenschappelijk zwembad met ligstoelen en kinderbad. Puur genieten van eenvoudige schoonheid met de nodige luxe.

CabanedLou

gratis WiFi

vaatwasser

wasmachine

Domein

Domein Etang vallier is gelegen in Brossac in de streek Poitou-Charente

Ons vakantiehuis La cabane de Lou is gelegen op het mooie gezellige privé vakantiedomein Les Pinèdes. Ongeveer een 40-tal vakantiehuisjes staan zodanig georiënteerd dat toch ieder huisje zijn privé heeft. U vertoeft in een rustige private en groene omgeving. Centraal gelegen op het domein bevindt zich een groot gemeenschappelijk zwembad met ligstoelen en kinderbad. Beneden aan het domein is er een groot meer met strand en het clubhuis. Hier kan je ook iets eten en drinken.

Via een mooie wandelweg van 1 km langs velden en bossen kom je in het dorp Brossac.  Een typisch klein frans dorpje waar je naast de plaatselijke bakker en beenhouwer ook een kleine Spar supermarkt vindt die verse croissants en baguettes verkoopt. De grote supermarkten zoals Intermarché, Lidl, E.Leclerc, bevinden zich op 15km rijden.  

Het domein
bottom of page